beats by dre cheap

Sloboda u prelaznom roku
Povratkom Adnana Sarajlića, Mirze Mešića i Marija Lamešića, FK Sloboda je najvjerovatnije zaključila listu pojačanja za proljetni dio prvenstva. Međutim, kako tvrdi sportski direktor Enes Mešanović, nije isključeno da na Tušanj narednih dana stignu Brazilac Rodrigez i jedan igrač iz Srbije. Iz bihaćkog Jedinstva se vratio Admir Brđanović, ali nije sigurno da će sa njim klub obnoviti novi ugovor. Na probu je došao Omer Kocić, koji je igrao u amaterskom timu Borusije iz Dortmunda.

“Naš prevashodni cilj u ovom prelaznom roku je bio da pojačamo veznu liniju. Dovođenjem Sarajlića i Lamešića, taj cilj smo u potpunosti ostvarili. Imamo jači vezni red i sa ova dva igrača značajno ćemo ubrzati igru na sredini terena. Uz to, Lamešića možemo koristiti i na drugim pozicijama. Velika stvar je što se vratio i Mešić, sa kojim će, vjerujem, i naš napad biti još efikasniji“, ističe Sakib Malkočević, šef stručnog štaba Slobode.

Kada su u pitanju odlasci, Tušanj su već napustili Halilović (Orašje), Ibričić(Vukovar), dok nove klubove još traže Crnogorac i golman Avdukić. Mladi Čačković i Borogovac će na kaljenje u jedan od klubova Tuzlanskog kantona.

ja zivim za tebe, NAPRIJED SLOBODO MI TE VOLIMO
http://idealnaekipa.blogger.ba
20/01/2008 10:40