beats by dre cheap

DOGOVORI: NAVIJAČI U MEJDAN S ULAZNICAMA, ZAŠTITARI S KAMERAMA

 

tl_incident.jpgPredstavnici Slobode Dite, Mejdana, policije, navijača Fukara i agencije Flek na današnjem su se sastanku dogovorili kako da preduprede incidente poput onih koji su se zbili poslije utakmice Sloboda Dita - Igokea Partizan.

Opća je ocjena da takvi incidenti štete klubu, sportskom centru, gradu, ali i navijačima i svima drugima. Ubuduće se na košarkaške utakmice neće moći ulaziti kao do sada. Grupe navijača dobit će članske karte i u dvoranu će ulaziti na spisak. Oni kojih na spisku ne bude, moći će ući u Mejdan s plaćenom ulaznicom od 3 KM.

Prdstavnici Fukara zatražili su pomoć da iz svojih redova odstrane one koji izazivaju nerede. Agencija Flek će ubuduće snimati kamerom navijače i evidentirati izgrednike kojima će biti zabranjen ulazan na utakmice.

Dva dana uoči svake utakmice u Tuzli, održat će se sastanak svih zaiteresovanih, počev od kluba i Mejdana, policije, agencije do navijača. Dva dana nakon utakmice, analzirat će se efikasnost primijenjenih mjera za predupređivanje incidenata.

Izmedju svih strana mora se izgraditi međusobno povjerenje, rečeno je na sastanku, uz ocjenu da je svaki razgovor o ovim problemima dobro došao.

Inače, Sloboda Dita je zbog bacanja petardi i predmeta na parket kažnjena sa 700 maraka, dok je Mejdan pretrpio štetu oko 1.500 maraka za polomljene stolice i staklo na ulaznim vratima.

ja zivim za tebe, NAPRIJED SLOBODO MI TE VOLIMO
http://idealnaekipa.blogger.ba
18/01/2008 19:09