beats by dre cheap

SLOBODA: POSLIJE MEŠIĆA I SARAJLIĆA POTPISAO I MARIO LAMEŠIĆ

lamesic_tl.jpgMario Lamešić je konačno ispunio želju šefa struke Slobode, Sakiba Malkočevića. Danas je u prisustvu sportskog direktora Enesa Mešanovića i menadžera Adema Šabovića potpisao jednogodišnji ugovor s Tuzlacima, te je treći nogometaš, uz Mirzu Mešića i Adnana Sarajlića, što je pojačao Slobodu uoči proljetnog dijela prvenstva…

- Gdje god je igrao, o njemu su govorili sve najbolje. Lamešić bi se u Slobodu vratio i prije, ali nije bilo razumijevanja kod ljudi koji su tada vodili klub. Dobili smo Mešića, Lamešića i Sarajlića, pokušaćemo dovesti još dva igrača, čime smo stvorili uslove da se borimo za Evropu i to je sada naš cilj – istaknuo je sportski direktor Enes Mešanović.

Rečeno je da se Lamešić tijekom pregovora odrekao većeg dijela prijašnjih dugova koje Sloboda ima prema njemu. No, i sadašnji uvjeti za njega su vrlo povoljno.

Kao i kada je riječ o Mešiću i Sarajliću, i za Lamešića je rečeno da će Sloboda imati obeštećenje kada ovi budu odlazili u drugi klub, mada je tendencija da na Tušnju što dulje ostanu.

- Drago mi je što se vraćam u Slobodu gdje sam i počeo nogometnu karijeru.  Znam da nema sigurnih mjesta u ekipi, ali igrao sam vani i znam što je borba za mjesto gdje valja uložiti 200 posto snage više od domaćih igrača. Ovdje sam među svojima, ali svejedno žestoko ću se boriti da se nametnem treneru Malkočeviću s kojim sam već igrao u Intertoto kupu - rekao je Mario Lamešić.

Ovaj je 24.godišnjak već igrao za Slobodu, zatim za Hrvatski Dragovoljac i Zadar, poslije je otišao u slovensku Belu Krajinu, potom ponovno u Slobodu, pa u švedskog trećeligaša Motolu. Ovo je drugi povratak Lamešića na Tušanj. Za mladu reprezentaciju BiH odigrao je 12 utakmica.

ja zivim za tebe, NAPRIJED SLOBODO MI TE VOLIMO
http://idealnaekipa.blogger.ba
17/01/2008 16:26