beats by dre cheap

BHFANATICOSI TRAŽE OD ŽELJKA KOMŠIĆA DA “SREDI” PASOŠ MIRALEMU PJANIĆU

bhnogomet.jpgPoštovani Predsjedniče,Znamo da imate dosta obaveza i da ste jedan od rijetkih bh. političara koji iskreno i časno obavlja svoju dužnost. Radi ozbiljnosti situacije nemamo alternativnog rješenja nego da se obratimo lično Vama…

Naime, kao što je i Vama vjerovatno poznato, Vijeće ministara BiH još uvijek nije donijelo (?!) odluku o izdavanju pasoša Miralemu Pjaniću, jednom od najtalentiranijeg fudbalera/nogometaša u Evropi.

Zbog (ne)namjernog odugovlačenja odluke Vijeća Ministara BiH može se desiti da Miralema, kao i nekolicinu sportaša  iz BiH,  gledamo u dresovima nekih drugih reprezentacija. Ovim prilikom ističemo da smo konsternirani ovakvim odnosom političara koje smo (na žalost) i sami birali.

Sigurni smo da ćete se upravo Vi založiti za urgentnost u rješavanju slučaja Pjanić.
Ukoliko se dese ponovne opstrukcije od Vijeća Ministara BiH po ovom pitanju mi, BHFanaticos-i, smo spremni, a to smo do sada i pokazali, da iskoristimo sva demokratski dozvoljena sredstva za pozitivno rješavanje ovog slučaja, navodi se u pismu BHFanaticosa što su ga uputili članu Predsjedništva,Željku Komšiću.

ja zivim za tebe, NAPRIJED SLOBODO MI TE VOLIMO
http://idealnaekipa.blogger.ba
10/01/2008 14:15