beats by dre cheap

Pobjeda u Finskoj

Rukometna reprezentacija BiH je u Karjaalli savladala Finsku 29:28, u skupini V kvalifikacija za SP 2009. u Hrvatskoj.
Početak susreta u Karjaalli pripada domaćoj reprezentaciji koja brzo dolazi do dva gola prednosti. Naša obrana 6-0 nije baš najbolje funkcionirala a u napadu smo napravili dosta tehničkih pogrešaka što se osjetilo na rezultatu, te u 20. minuti imamo zaostatak od četiri gola 11:7. Dvije minute kasnije na semaforu svijetli visokih 13:8 za Finsku, a nakon minute odmora stvari su se počele dobro odvijati za naš tim.

Obrana je profunkcionirala što najbolje potvrđuje podatak da Finska do odmora nije postigla gol, a napad je proradio tako da se na poluvrijeme otišlo s golom prednosti za našu reprezentaciju 13:14.

U nastavku BiH dolazi do dva gola prednosti no Finska okreće te vodi 18:16. Ponovo naši dižu igru te u 45. minuti imamo tri gola prednosti 22:19 ali Finska uspijeva izjednačiti na 22:22.

U samoj završnici kvaliteta naših igrača dolazi do izražaja, a u tom periodu utakmice posebno se ističu sjajni Šabanović na vratima, te Jaškić s nekoliko bitnih pogodaka. Reprezentacija BiH je na kraju slavila 29:28 a već u subotu ćemo u Skenderiji gledati novi ogled istih selekcija.

ja zivim za tebe, NAPRIJED SLOBODO MI TE VOLIMO
http://idealnaekipa.blogger.ba
09/01/2008 19:22