ja zivim za tebe, NAPRIJED SLOBODO MI TE VOLIMO

sve o sportskim desavanjima u svijetu i tuzli NAPRIJED SLOBODO MI TE VOLIMO,NA ISTOKU VJECNO STOJIMO,I PJESME MI TEBI PJEVAMO ,NAPRIJED SLOBODOOOOOOOOOOO,NANANANANAN,NAPRIJED SLOBODO

16.01.2008.

FK ˝Sloboda˝.evo u ovih sedam godina mog treniranja prvo sto sam dobio djaba od kluba,sve pohvale

 

Danas je na stadionu Tušanj uz prisustvo više od 200 dječaka, te svih trenera i klupskog rukovodstva prezentirana nova sportska oprema, po prvi puta identična za svih devet klupskih selekcija od najmlađih u školi fudbala do seniorske ekipe.Podsjetit ćemo da je menadžment FK Slobode u toku prvog dijela sezone potpisao ugovor sa italijanskim proizvođačem sportske opreme «Legea», u skladu sa kojim je klub po veoma povoljnim uslovima dobio opremu za sve klupske selekcije. Tako su po prvi puta u klupskoj historiji svi dječaci koji treniraju u jednoj od osam selekcija omladinskog pogona besplatno dobili kompletnu opremu koja uključuje dres, šorc, kišnu jaknu, torbu, štucne, kapu i loptu. Fotografisanju su prisustvovale sve mlađe selekcije, izuzev kadeta, koji su na pripremama na Zlači, a preko stotinu prisutnih roditelja nije krilo zadovoljstvo ovim potezom tuzlanskog fudbalskog kluba.
- Najveća nagrada nam je radost ovih dječaka koji sa ponosom nose dres Slobode. Na ovaj način smo željeli rasteretiti roditelje dodatnih finansijskih izdataka, a dječacima stvoriti što bolje uslove kako bi se među njima razvili budući prvotimci i igrači koji će iz Slobode dolaziti do velikih klubova – istakao je Enes Mešanović, sportski direktor kluba.
Sloboda je danas jedan od rijetkih klubova u Premijer ligi u kojem je većina prvotimaca ponikla u vlastitom pogonu. U klubu je jedan od ciljeva nastaviti sa tim trendom, te većinu potrebnih sredstava za funkcionisanje kluba obezbjediti od xafsinga i kvalitetne prodaje vlastitih igrača.

ja zivim za tebe,  NAPRIJED SLOBODO MI TE VOLIMO
<< 01/2008 >>
nedponutosricetpetsub
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031